خرد خام

نوشته های محمد تقی جهانبخش

خرد خام

نوشته های محمد تقی جهانبخش

خرد خام

محمد تقی جهانبخش - کارشناس ارشد مطالعات منطقه ای

لژ پامیر و غذاهای افغانستانی در تهران

شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۰۶:۳۱ ق.ظ

مدتی پیش خبر افتتاح لژ پامیر در تهران که غذاهای افغانستانی سرو می کرد، در گروه کابلستان منتشر شد. شاید دو ماهی گذشته باشد. دیشب قسمت شد که خانوادگی به رستوران فاخته که اژ پامیر بخشی از آن است برویم.

محیط دلپذیر، میزبانی گرم جناب آقای احراری و غذاهای لذیذ افغانستانی، دیشب را خاطره انگیز کرد.

منتو (Man-To)، دوپیازه و ده سیخه سفارش دادیم. آشک، قابولی پلو و غذاهای دیگر ماند برای دفعات بعدی، ان شاالله.

عکس غذاهای صرف شده را ان شاالله در آینده خواهم گذاشت.

لذت خوردن غذاهای افغانستانی را از دست ندهید.

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.